S’ha celebrat la 12a edició del Concurs de la Carxofa 2025, organitzat pel CIPFP Benicarló, a la cerca del talent i la creativitat dels futurs professionals de cuina i de sala.
Cosda ha estat representat pel següent alumnat:
- Iván Cebrián del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica
- Janire Jaen de 1r de Cuina i Gastronomia
- Carla Moldoveanu de 2n de Direcció de Cuina i Serveis
Ací compartim el pòdium dels guanyadors per categories.
En la categoria de cuina:
- Primer premi: Luis Maria Casado (IES Guillem d’Alcalà – La Pobla de Farnals)
- Segon premi: David Ortega (CIPFP Benicarló)
- Tercer premi: Ximo Sivera (CIPFP Dénia)
En la categoria de Cocteleria creativa
- Primer premi: Carla Maria Moldoveanu (Cosda CIPFP Costa de Azahar – Castelló)
- Segon premi: Jamal Ahannach (IES Alfred Ayza – Peníscola)
- Tercer premi: Ainoa Serrat (CIPFP Benicarló)
Estem orgullosos del bon treball de tots els nostres representants en aquest concurs, donem l’enhorabona a Carla Moldoveanu pel seu merescut primer premi i volem destacar la classificació d’Ivan Cebrián, que va quedar 4t en la categoria de cuina, a dècimes del tercer classificat.
Gràcies pel vostre esforç i la vostra dedicació.
Compartim ací alguns enllaços de les notícies i algunes fotos amb els participants




